Workshop en PartiesAlle producten van SU worden verkocht via een demonstratrice. Dat kan rechtstreeks, maar ook op een Party of Workshop.

Party

Bij een party nodig jij een aantal (afhankelijk hoeveel plek je hebt) vrienden, familie, buurvrouwen of collega’s uit, die het leuk vinden om creatief bezig te zijn. Op de afgesproken datum kom ik dan bij je thuis met mijn SU materiaal. Deze kunnen jullie dan bekijken en vragen over stellen. En we gaan natuurlijk aan de slag om een klein project te maken, dit kan een kaart, doosje of label zijn. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Er kan natuurlijk ook uit de dan lopende catalogussen besteld worden.

Workshop

Is het zelfde als hierboven beschreven, maar dan gaan we 2 of 3 projecten maken die iets meer techniek laten zien. De kosten hiervoor zijn dan vanaf 7,50 euro, afhankelijk van wat we maken en wat jouw wensen zijn. Dit gaat altijd in overleg.

Voor zowel de Party als de Workshop gelden de volgende gastvrouw voordelen:
  • De gastvrouw krijgt gratis de dan lopende catalogus(sen)
  • Ook kan de gastvrouw hostess euro’s verdienen, afhankelijk van de grootte van de bestelling die er gedaan wordt
  • Deze gastvrouw hostess euro’s mag je direct besteden, door extra uit de catalogus te bestellen. En je mag dan ook kiezen uit de voordelige Hostess sets.  
Al met al is dit een hele creatieve en gezellige manier om kennis met SU te maken. Of om meer technieken te leren met SU producten.
Mail me gerust met vragen of om een afspraak te maken. Ik woon in Brabant, maar vind het niet erg om te reizen.